Notícies

Club de Natació

Benvolguts, 
Ens complau convidar-vos a una nova edició del Torneig Interescolar d’Esplugues. La 9a edició d’aquest torneig de natació escolar, tindrà lloc el pròxim dissabte 08 de juny de 2024 de 15:00 a 19:00 h, a les instal·lacions del DUIN CEM La Plana. 

En aquest esdeveniment, de caràcter lúdic, els vostres alumnes gaudiran d’una jornada esportiva amb altres infants d’Esplugues de Llobregat. L’objectiu d’aquesta iniciativa, és el de donar conèixer als alumnes d’Educació Primària (de 1r a 6è) la competició de l’esport de la natació . Fomentant alhora el treball en equip i la col·laboració entre els alumnes d’un mateix centre escolar. 

📝 Podeu formalitzar la participació dels alumnes del vostre centre educatiu mitjançant el següent formulari:  https://forms.office.com/e/sy0Xg0i1q4 
 

📅  Les inscripcions romandran obertes fins al pròxim dia 28 de maig a les 14:00 h. 

Els participants de cada escola, es dividiran en tres categories d’acord amb el cicle escolar al qual pertanyen. Durant el torneig, cada categoria nedarà una prova individual, i posteriorment, totes les categories duran a terme una prova de relleus de manera grupal. 

 Tots els participants rebran un diploma de participació i un obsequi per part del nostre club

 Us adjuntem un cartell/imatge perquè pugueu fer-ne difusió de l’esdeveniment entre les vostres famílies mitjançant els canals que cregueu oportuns. Preguem en feu la màxima difusió: a més participants, més opcions de puntuar i aconseguir una millor classificació per la vostra escola! 

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres. 

Club Natació Esplugues (CNE)

Complex Municipal Esportiu La Plana

Plaça Catalunya, s/n

08950 Esplugues de Llobregat

Telf.  641 15 09 95

cnesplugues@cnesplugues.onmicrosoft.com