Política de privacitat

La teva informació personal és molt important per a nosaltres!

A efectes de lo previst en el Reglament General Europeu de Protecció de dades (RGPD), en vigor a partir del 25 de maig de 2018, i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals,  t’informem del següent:

La utilització d’aquesta web, dels seus formularis i xarxes socials requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari d’acord amb aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar
Adreça: carrer Molí, 48, 08950 d’Esplugues de Llobregat
Dades de contacte del responsable: afautmar@gmail.com (Assumpte: Protecció de dades”)

Com hem obtingut les dades

Les dades de què disposem les hem obtingut a través de les relacions prèvies que has mantingut amb nosaltres o amb les relacions que mantens en l’actualitat amb la nostra associació, bé per la teva condició de soci/sòcia, per haver participat en alguna de les nostres activitats o per haver sol·licitat que et remetem informació sobre les nostres activitats i iniciatives.

Quines dades personals teves tractem

Les dades que tractem per a les finalitats legítimes que més endavant us explicarem són les següents:

  1. Dades bàsicament identificatives, necessàries per mantenir la relació amb tu: nom, cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon, adreça postal, dades de domiciliació bancària.
    Amb caràcter general, no necessitem tractar determinades dades teves que són considerades com a categories especials de dades; però si fos necessari per a la gestió habitual de l’activitat et sol·licitarem un consentiment explícit.
  2. En el cas que ens les hagis facilitat voluntàriament o mitjançant autorització durant les relacions mantingudes prèviament amb tu, també podem disposar de les següents dades: professió, imatge i veu.

La base legal per al tractament és el teu consentiment.

També t’informem que tractarem aquelles dades addicionals que voluntàriament ens vas facilitar durant les futures relacions que mantinguis amb nosaltres, incloses les que ens aportis mitjançant una xarxa social.

Aquestes dades depenen de la teva pròpia configuració de privacitat i ús de la xarxa social, així com de les polítiques de privacitat pròpies de cada xarxa social, de manera que et recomanem que les llegeixis amb atenció abans de facilitar-nos dades a través d’aquestes xarxes socials.

Finalitat del tractament de les dades

La finalitat del tractament del registre d’associats és per a les següents activitats concretes:

  • Administrar el registre d’associats, la gestió econòmica derivada dels serveis i activitats que es gestionen a través de l’associació, difusió, comunicació i xarxes socials.
  • Enviar informació sobre serveis i activitats que es gestionen a través de l’associació via SMS, telèfon, correu postal, correu electrònic o missatgeria instantània.
  • Atendre les teves consultes quan contactis amb nosaltres.
  • Convidar-te a activitats, actes i esdeveniments que organitzem.
  • Gestionar la relació amb tu.

Pots oposar-te a rebre aquest tipus de comunicacions, ara o en qualsevol altre moment, exercint els teus drets.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals i, al seu cas ,execució d’un contracte o pre-contracte.

Destinataris i transferències

Destinataris: Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar.

No es preveu la transferència internacional (fora de l’Espai Econòmic Europeu), excepte amb fins d’emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació o d’acord amb la existència de garanties adequades.

Termini de conservació de les dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment

Drets de les persones 

Aquests són els drets que pots exercir en relació amb les teves dades personals:

Dret d’accésDret a conèixer quines dades teves estem tractant
Dret de revocació del consentimentDret a retirar el consentiment en qualsevol moment quan ens hagis donat autorització per tractar les teves dades
Dret de rectificacióDret que rectifiquem o complementem les teves dades si aquests són inexactes
Dret d’oposicióDret a oposar-te a aquells tractaments basats en interès legítim
Dret de supressióDret a que eliminem les teves dades quan ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides
Dret de limitacióDret que limitem el tractament de les teves dades (en determinats supòsits, expressament previstos a la normativa)
Dret de portabilitatDret a que et lliurem les teves dades perquè puguis transmetre-les a un altre responsable

Veracitat i actualització de les dades

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; l´Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L’usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

L´Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d’edat

L´Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar dades a l´Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Utmar que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir dades estadístiques sobre l’ús de la web de l’empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple: analítiques web de tercers; mapes de tercers; vídeos de tercers; compartició a xarxes socials; etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web pot integrar funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ca. En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web pot integrar funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”. Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

Darrera actualització: 23 de maig de 2022