Notícies

COMISSIÓ DIGITAL

ADOLESCÈNCIA LLIURE DE MÒBILS

La iniciativa «Adolescència lliure de mòbils» s’ha creat a partir de la inquietud de les famílies sobre l’ús creixent dels telèfons intel·ligents en infants i adolescents i com això afecta en el seu creixement. Volem convidar les famílies a reflexionar i engegar un debat col·lectiu sobre aquest tema.  

El nostre objectiu és emprendre accions per promoure la sensibilització, i fer propostes encaminades a fomentar un ús responsable i adequat dels dispositius. Per obtenir més informació sobre aquesta iniciativa, podeu adreçar-vos als diferents canals de Telegram que us detallem a continuació. Per anar directament als enllaços, cliqueu a sobre dels diferents grups: 

Grup on es comparteixen articles, estudis i d’altres informacions que ajuden a reflexionar al voltant de l’ús de la tecnologia en l’adolescència. 

Grup informatiu de la nostra ciutat, format per representants de diverses escoles, instituts i d’altres col·lectius del poble.

Aquest és un grup de treball format per famílies de l’escola interessades a col·laborar amb la iniciativa. Si us interessa

Per a mes informació us podeu dirigir al nostre correu afautmar@gmail.com